Kapcsolat

Email: info@theblackaether.com
Facebook: @theblackaether
Discord: The Black Aether
Substack: theblackaether.substack.com

Discord

A leggyorsabban úgy tudsz elérni minket, ha csatlakozol Discord szerverünkhöz, ehhez kattints ide! A Discord egy online chat szolgáltatás, napközben itt általában megtalálsz minket. Létezik hozzá okostelefon applikáció is, amelynek segítségével tényleg nem maradsz le semmiről, hiszen az alkalmazás push üzenet formájában is tudja jelezni, ha éppen történik valami. Mindenképpen javasoljuk, hogy a Facebook / Messenger párossal szemben ez legyen az elsődleges kommunikációs felület, ugyanis a Facebook működése számunkra egyre inkább elviselhetetlen (igen, mi vagyunk a bénák)… A Discord meg nagyon fun, Van egy H. P. Lovecraft idézeteket soroló robotunk is.

Mivel a szerveren több ember beszélget egyszerre, személyes adatokat, felhasználónevet, jelszót senkinek ne adj meg. Mi nem fogjuk kérni! Ha valaki ezt kérné tőled, azonnal jelentsd nekünk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss hírekről. Minden fontos bejegyzésről hírlevelet fogunk küldeni, amelyhez a Substack szolgáltatását használjuk. A feliratkozáshoz kattints erre a linkre és add meg az email címedet, majd kattints a Subscribe gombra. A Hírlevél a Grimoire támogatói, és a The Black Aether Online Magazin hírlevele is egyben.

Scroll to top
The Black Aether