The Black Aether

| Hallgatóknak |

| Íróknak |

| Olvasóknak |

Kapcsolat

Email: info@theblackaether.com
Facebook: @theblackaether
Discord: The Black Aether

 

Discord

A leggyorsabban úgy tudsz elérni minket, ha csatlakozol Discord szerverünkhöz, ehhez kattints ide! A Discord egy online chat szolgáltatás, napközben itt általában megtalálsz minket. Létezik hozzá okostelefon applikáció is, amelynek segítségével tényleg nem maradsz le semmiről, hiszen az alkalmazás push üzenet formájában is tudja jelezni, ha éppen történik valami.  A Discord nagyon fun, van egy H. P. Lovecraft idézeteket soroló robotunk is.

Mivel a szerveren több ember beszélget egyszerre, személyes adatokat, felhasználónevet, jelszót senkinek ne adj meg. Mi nem fogjuk kérni! Ha valaki ezt kérné tőled, azonnal jelentsd nekünk.

A Discord használata telefonról és asztali gépről is egyaránt nagyon egyszerű, nagyon jól működő applikáció készült hozzá, rengeteg – és egyre több – közösség használja, tér át rá a Facebookról. Ha tudod használni a Facebook applikációt, akkor nem jelenthet gondot a Discord sem. A felület letisztult, könnyen átlátható, a tartalom nagyon jól strukturálható, és mentes mindattól, amivé a Facebook változik.

TBA Discord szerveréhez csatlakozni csak megerősített felhasználói fiókkal lehetséges. Ha még nincs ilyen fiókod, először regisztrálj egyet itt.

Csatlakozni ezen a linken tudsz.

Ha szeretnél push up értesítéseket is kapni (mint amikor történik valami a Facebookon, és jelez a telefonod), akkor használd a Discord számítógépre és mobiltelefonra készült alkalmazását, töltsd le itt.

 

Független & nonprofit! Az is marad, de szükség van a támogatásodra.

Támogasd te is a The Black Aethert!

A The Black Aether az egyetlen, weird és klasszikus rémirodalommal, folk-horrorral foglalkozó online magazin Magyarországon 2015 óta. A projekt elindulásával talált magára a hazai lovecraftiánus közösség, és azóta is fontos szerepet tölt be a közösség életében. Csatlakozz te is  támogatóink  közé, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a munka, hogy a The Black Aether fennmaradhasson és tovább fejlődhessen.