The Black Aether

| Hallgatóknak |

| Íróknak |

| Olvasóknak |

Black Aether #6 Magazin – felhívás

Nem szeretném elkiabálni, de az hiszem megérkezett a nyár. Ez pedig egy nagyon remek időszak lesz ahhoz, hogy (ismét) elővedd a kreatív oldaladat, ugyan is a Black Aether #6 Magazin már javában készül, de még van hely a te novellád számára is.

A tavaszi nagy átalakulás annyiban érintette a nyomtatott magazint, hogy nem négy, hanem 2 kiadvány fog megjelenni évente, tavasszal és ősszel. Ám ahogy az összefoglalóban is olvashattad, ez csupán terv. Ha annyi novella érkezik, hogy a két tervezett megjelenés közt el tud készülni még egy magazin, nem fogjuk tőled megvonni ezt az élvezetet. További változás, hogy a beérkező pályaműveket ezentúl nem egyedül bírálom el, hanem Dajka Gáborral, Szujó Norberttel, Vidra Gyulával és természetesen Vígh Dáviddal közösen döntünk a novellákról.

A Black Aether Magazin alapkoncepciója azonban semmit sem változott. Továbbra is olyan alkotásokat várunk, amik illeszkednek Lovecraft munkásságához, de ahogy eddig is, a magazinban továbbra is helyet kapnak azok a weird alkotások is, amik nem kötődnek szorosan HPL-hez, ezek azonban külön elbírálás alá esnek. Továbbra is kiállunk a hazai amatőr írói közösség mellet, támogatjuk őket, segítséget nyújtunk, amiben csak tudunk.

Nagyon fontos, hogy a kiadvány nem csupán tapasztalt, vagy akár elismert írók alkotásaiból áll össze. Senki nem fog hátrányba kerülni az miatt, mert kezdő író és még nem jelent meg sehol egyetlen írása sem. Sőt. Preferáljuk a kezdő írókat és minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy az anyagot a megfelelőre formázzuk közösen. Ezért hát ne legyél szemérmes, ha úgy érzed képes vagy megfelelni a feltételeknek, akkor ne habozz és küld el a novelládat.

Mielőtt belefognál az új történet írásába, mindenképpen olvasd el a Gyakorlati tanácsok rémtörténetek írásához című anyagunkat, utána pedig az összefoglaló F.A.Q.-t, amiből megtudsz minden fontos információt a pályamű beküldésével kapcsolatban.

Mindenkinek jó munkát kívánok,

Tomasics József
főszerkesztő

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Független & nonprofit, de ehhez szükség van a támogatásodra!

Támogasd te is a The Black Aethert!

A The Black Aether az egyetlen, weird és klasszikus rémirodalommal, folk-horrorral foglalkozó online magazin Magyarországon 2015 óta. A projekt elindulásával talált magára a hazai lovecraftiánus közösség, és azóta is fontos szerepet tölt be a közösség életében. Csatlakozz te is  támogatóink  közé, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a munka, hogy a The Black Aether fennmaradhasson és tovább fejlődhessen.