The Black Aether

| Hallgatóknak |

| Íróknak |

| Olvasóknak |

Micro Aether 2016/Augusztus – Letöltés

A nyár utolsó hónapja sem maradt mini novellák nélkül, hét darab rövid történetet olvashatsz az augusztusi Micro Aether-ben. Ez az utolsó Micro Aether, ami a jelen megkötésekkel és szabályokkal jelenik meg. A szeptemberi ebook már jobban koncentrál H. P. Lovecraft szellemi örökségére, ezért a megjelenő történetek, valamilyen módon kapcsolódni fognak az adott hónap kitűzött novelláihoz. Lehet ez előzmény, folytatás, az egyik szereplője, homage… bármi. A fontos, a kapcsolódás.

Jelen ebook olyan történeteket is tartalmaz, amiket eddig nem jelenhetett meg a Micro Aether-ben, mert távolabb ál a kiadvány alap koncepciójától, mint ami még elfogadott volt, de az augusztusi számba ezek is bele fértek, a fent említett szeptemberi koncepcióváltás miatt.

Bízom benne, hogy mindenki megérti a változás fontosságát és igazi célját, ami közelebb fog vinni minket Lovecraft szellemiségéhez.

 

TARTALOM:

ELŐSZÓ

A VÁROS ÉS A SÖTÉT
ÍRTA: ACSAI ROLAND

EGY ÜVEGNYI RUM
ÍRTA: B.J. SCHMUDLA

AKKOR
IRTA: COTTER BLACKSTONE

FEKETE EMBER
ÍRTA: CZAP FERENC

FORMÁK
ÍRTA: HÉJA ZSOLT

ZABÁN TAMÁS
ÍRTA: ÉS ÉGIG ÉRTEK A FÁK

AZ ELMÉVEL OMLÓ HÁZ
ÍRTA: VIDRA GYULA

 

LETÖLTÉS

 

 

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Független & nonprofit, de ehhez szükség van a támogatásodra!

Támogasd te is a The Black Aethert!

A The Black Aether az egyetlen, weird és klasszikus rémirodalommal, folk-horrorral foglalkozó online magazin Magyarországon 2015 óta. A projekt elindulásával talált magára a hazai lovecraftiánus közösség, és azóta is fontos szerepet tölt be a közösség életében. Csatlakozz te is  támogatóink  közé, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a munka, hogy a The Black Aether fennmaradhasson és tovább fejlődhessen.