The Black Aether

| Hallgatóknak |

| Íróknak |

| Olvasóknak |

Black Aether – Utórendelés

A Black Aether magazin jelenleg elfogyott, de ha megfelelő mennyiségű rendelés érkezik, akkor utórendelést fel tudsz adni. Az utónyomáshoz az előrendelést 2016. április 30.-ig tudod leadni.

Az utónyomás CSAK ABBAN AZ ESETBEN jön létre, ha megfelelő mennyiségű rendelés érkezik!

Kérlek, ezt vedd figyelembe. Viszont az biztos, hogy a Black Aether magazin többször nem kerül nyomdába, tehát ez lesz az utolsó alkalom, hogy hozzájuthass. Ha a megrendelések elérték a megfelelő mennyiséget, értesítést fogsz kapni, arról, hova utald a magazin és a postaköltség árát. Ha már kaptál visszajelzést az utórendelésedről, akkor többször ne rendelj, csak abban az esetben, ha több példányszámot szeretnél kapni.​

Legyél türelemmel, minden aktuális változásról értesülhetsz és a Facebook oldalon, ahol minden friss információt megtalálsz!

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Független & nonprofit, de ehhez szükség van a támogatásodra!

Támogasd te is a The Black Aethert!

A The Black Aether az egyetlen, weird és klasszikus rémirodalommal, folk-horrorral foglalkozó online magazin Magyarországon 2015 óta. A projekt elindulásával talált magára a hazai lovecraftiánus közösség, és azóta is fontos szerepet tölt be a közösség életében. Csatlakozz te is  támogatóink  közé, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a munka, hogy a The Black Aether fennmaradhasson és tovább fejlődhessen.