The Black Aether

| Hallgatóknak |

| Íróknak |

| Olvasóknak |

Pulp Covers

Igazi „csemegéző” oldalra bukkantam, ahol, ha nem figyelsz, órá(ka)t fogsz eltölteni. Pont öt éve, 2010 decemberében indult a Pulp Covers oldal, ami mindenféle sallang nélkül, a ponyvairodalom kiadványainak borítóit gyűjti. Mára már több ezer képet gyűjtöttek össze, átölelnek több évtizedet, és a folyamat töretlen, mert a rajongók nagyban segítik az oldal működését.

Az iszonyat mennyiségű anyag közt, természetesen megtalálhatod azokat a Weird Tales, Astounding Stories magazinokat is, amikben Lovecraft novellái jelentek meg. Mikor a keresési eredmények közt kilistázta az At The Mountains Of Madness novellát, örömömben majdnem felkiáltottam, mert eredeti beloldali illusztrációkat is összegyűjtöttek.

Ezek után pedig jött a The Shadow Out of Time, 1936-os Astounding Stories kiadása…
 

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Független & nonprofit, de ehhez szükség van a támogatásodra!

Támogasd te is a The Black Aethert!

A The Black Aether az egyetlen, weird és klasszikus rémirodalommal, folk-horrorral foglalkozó online magazin Magyarországon 2015 óta. A projekt elindulásával talált magára a hazai lovecraftiánus közösség, és azóta is fontos szerepet tölt be a közösség életében. Csatlakozz te is  támogatóink  közé, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a munka, hogy a The Black Aether fennmaradhasson és tovább fejlődhessen.